Witajcie Drodzy Klienci, marzenie o otwarciu Manufaktury zrodziło się z pasji i chęci doskonalenia. Kluczem jest nie tylko pieczenie “dobrego” biszkoptu i jego przyodzianie tak, by zachwycał wyglądem i smakiem. Pokonaliśmy sporą drogę, również trudnej biurokracji, by marzenie stało się realne i wiem, że było warto! Wynajęcie lokalu, jego remont własnymi rękoma, z którego jesteśmy dumni. Przestrzeganie wszelkich norm i standardów, by wyrób był zgodny i bezpieczny również pod względem przepisów prawa. By wyróżnić swoją ofertę na naszym lokalnym rynku postawiliśmy na 3 cechy, które charakteryzują naszą markę: NATURALNOŚĆ, ŚWIEŻOŚĆ I JAKOŚĆ WYKONANIA … Każde zamówienie traktujemy indywidualnie. Staramy się wyjść naprzeciw oczekiwaniom klienta i proponować wyroby, które zachwycą jego samego i gości. Dodatkowo zdecydowaliśmy się uruchomić usługę dostawy “pod drzwi”, bo wiemy jak nierzadko stresujące jest samo planowanie i oczekiwanie na przyjęcie. Drogi Kliencie, spełniając Twoje marzenia o smaku i pięknej aranżacji słodkości, oprócz najlepszej jakości składników w cenie uwzględniony jest również niemały nakład pracy oraz czas poświęcony na wykonanie Twojego zamówienia. Koszt samego biszkoptu może nie jest wysoki, nie ma też dużej różnicy w czasie pracy przy mniejszym i większym biszkopcie. Dlatego nie ma wielkiej różnicy, czy tort ma średnicę 20 cm, czy jest na 10 osób, czy na 20 osób. Na koszt oraz na czas wykonania tortu ma natomiast duży wpływ rodzaj nadzienia jak i jego wykończenie – rodzaj i ilość ozdób. Ponadto należy wziąć pod uwagę, że nasze wyroby są wykonywane z naturalnych składników bez ulepszaczy. Nie stosujemy jajek w proszku i proszkowanej śmietany. Krem maślany zawiera prawdziwe masło. Figurki z masy cukrowej (którą sama ręcznie przygotowuję) wymagają nawet kilkudniowej pracy. “Ma być naturalnie, pysznie i pięknie” – takie są Państwa wymogi… Zrealizujemy każde marzenie z tematu słodkości. Dziękuję!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *